Sinds 2014 en 2015 zetten wij ons met hart en ziel in voor de LINDA.Foundation, een prachtig initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Zij willen meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. Bij de LINDA.Foundation blijft nooit iets aan de strijkstok hangen, de stichting betaalt zelf alle overhead. Dit en het feit dat we hiermee kinderen om ons heen kunnen helpen en enkele momenten van onbezorgdheid kunnen geven, gaf de doorslag voor Chantal om belangeloos en geheel ten behoeve voor de foundation een Grand Gala te organiseren.

Het gala vond plaats op 1 september 2014 bij Domein Oogenlust. De opbrengst van de zeer geslaagde avond bedroeg maar liefst € 148.750,-!

Onder de Foto’s op deze site treft u een impressie aan van deze avond.

 

Ook het Grand Gala t.b.v. de LINDA.Foundation 2015 dat plaatsvond op maandag 7 september was een heel groot succes! Stabilo heeft i.s.m. Oogenlust, Bazelmans AVR en Brabant Culinair een saaie industriehal omgebouwd tot een prachtige, gala-waardige ambiance.

Kijk snel de Foto’s voor een mooie impressie van deze avond.

We hebben deze avond maar liefst € 140.410,- kunnen doneren aan de LINDA.foundation, daar zijn we bijzonder trots op!

Dank aan alle sponsoren en alle gasten!

Wilt u ook doneren? Kijk op de site van de LINDA.Foundation: www.lindafoundation.nl