LINDA.Foundation wil haar gulle gevers graag in het zonnetje zetten en heeft daarom de titel LFF van de week (je weet wel, vrij vertaald naar BFF) geïntroduceerd. Onze LFF-titel gaat deze week naar Chantal Jansen Events.


| Eline van der Haar

Op maandag 1 september 2014 organiseert Chantal Jansen Events (een bijna-naamgenoot, maar niet de blonde actrice uit Divorce) geheel belangeloos een exclusief Grand Gala ten behoeve van de LINDA.Foundation. De LINDA.Foundation is een geweldig initiatief in een tijd waarin, mede door de crisis, financiële nood een heel actueel thema is, aldus Chantal Jansen. Kinderen die rond de armoedegrens leven, kunnen niet onbezorgd opgroeien omdat geld voor de zo normaal lijkende dingen zoals sporten, een verjaardagsfeestje, nieuwe kleren of simpelweg een goede maaltijd er niet is.

REGIONAAL
Chantal komt zelf uit Eindhoven en de donaties die het Grand Gala hoopt te mogen ontvangen, krijgen een regionaal karakter. In overleg met de LINDA.Foundation en diverse gemeentelijke instanties zal het geld worden aangewend voor kinderen in Eindhoven en directe omgeving. De giften vloeien zo dus weer terug de eigen regio in.

OPTREDENS
Het is de eerste keer dat er een Grand Gala voor de LINDA.Foundation wordt georganiseerd. Presentatrice Sophie Hilbrand zal de avond begeleiden. Voor Hilbrand was de keuze om mee te doen zo gemaakt. Kinderen verdienen een onbezorgde jeugd. Via de LINDA. Foundation helpen we gezinnen met kinderen die door geldgebrek deze onbezorgde momenten écht verdienen. Een prachtig doel waar ik graag aan meewerk.

EEN GROOT FEEST

Jansen kijkt uit naar het gala. Het wordt meeslepende avond vol culinaire verwennerij, een veiling met zeer bijzondere items en optredens van Eva Simons, DJ La Fuente, Joël Borelli XL Show en Belle Perez. Voor meer informatie over dit gala kun je terecht op de website van Chantal Jansen.

Wij bedanken Chantal voor haar fantastische initiatief. We hopen op een mooie opkomst in september en wensen haar een te gekke dag toe.

Wil jij nou doneren aan LINDA.Foundation? Dat kan. En we zijn je er zeer dankbaar voor.

Bekijk het artikel