Het bedrijf

Weddingplanning:

Sinds 2003 plan en organiseer ik huwelijken in diverse segmenten. Door deze jarenlange ervaring kan ik een bruidspaar een goede aanvulling op hun eigen ideeën en wensen aanbieden.

Allereerst vindt er natuurlijk een eerste kennismaking plaats.
Aan de hand van de vele vragen die ik jullie zal stellen, krijg ik een helder beeld van jullie wensen.
Waarschijnlijk kan ik al tijdens deze eerste ontmoeting opmaken of jullie een weddingplanner nodig zullen hebben of dat wellicht een ceremoniemeester al voldoende zal zijn.
Op basis hiervan kan ik jullie een op maat gemaakte offerte presenteren.

Opening, jubileum of bedrijfsfeest:

Ook hier geldt een eerste kennismaking, het liefst natuurlijk op locatie, zodat ik een goed beeld kan krijgen van de eventuele mogelijkheden. Wilt u een tent plaatsen aan of bij uw zaak? Welke cateraar past het beste bij uw wensen? Wat zijn de parkeermogelijkheden? Zijn er vergunningen nodig?
Graag hoor ik tijdens deze ontmoeting de ideeën en plannen van de opdrachtgever.
Aan de hand van de opgegeven informatie zal ik zsm een uitgebreide offerte presenteren, uiteraard compleet met beeldmateriaal.

Rally’s en tourtochten:

Door jarenlange ervaring en het uitzetten van vele routes voor zowel auto’s, fietsers, solex’en als voetgangers, bied ik een compleet verzorgde dag aan voor een uniek bedrijfsuitje, familiefeest of relatiedag.

Wilt u een uitgestippelde route door het prachtige Brabantse landschap met hier en daar een leuke stop? Of wilt u juist een onderlinge competitie met opdrachten en vragen onderweg?

Voor ieder wat wils!
Wilt u eens kennismaken? Neem dan contact op via +31(0)6-52 06 56 55 of via info@chantaljansenevents.nl

Laat u verrassen!

Ik wil meer informatie