Gastenboek


C&L schreef op 3 oktober 2017:

Lieve Chantal,
Wat hebben wij een super bruiloft gehad!! Zoals we een paar keer hebben gehoord; het was net een film. En wat heb je alles super geregeld! Van de voorbereidingen (altijd meedenkend) tot en met de dag zelf, alles even professioneel. We hebben de hele dag kunnen genieten, dat is zo super fijn op zo’n dag! Zelf vonden wij het ook een voordeel dat je niet alleen actief bent als weddingplanner maar daarnaast ook veel ervaring hebt in de event sector.
Ook het netwerk aan professionals dat je om je heen hebt is heel waardevol. We zijn super blij dat we Natasja en Nick via jou hebben gevonden, die kunnen we ook niet genoeg aanbevelen.
Nogmaals super bedankt voor het verzorgen van onze droombruiloft :)!
Veel liefs, C&L


Karen S schreef op 24 september 2017:

Chantal,
Wederom heb ik en mijn partner van jouw geweldige organisatie mogen genieten tijdens ons jaarlijkse weekendje weg met de zaak. Elk jaar weer een grote verrassing wat we waar gaan doen en elk jaar is het weer een groot succes. Trots mag je zijn op jezelf en je bedrijf. Ga zo door! Wij kijken uit naar volgend jaar en het liefst wederom samen met Betty en Bea! Bewerken
Richard &


Patricia schreef op 11 september 2017:

De wijze waarop Chantal ons de afgelopen 3-6 maanden begeleid heeft bij de organisatie van ons huwelijk op 9-9-2017 is fenomenaal. Een heerlijke betrokken, zakelijke en goed geïnformeerde Pro met een prachtig netwerk van andere professionals die bij iedere vraag en ieder opstakel de oplossing had. Tijdens het gehele weekend dat voor de gasten was georganiseerd heeft ze de regie gevoerd en sturing gegeven aan de anderen en daarmee voor een vlekkeloze bruiloft gezord waar alle gasten nog lang over zullen napraten.
Chantal je bent echt een klasbak… Wat waren we blij met je. Dank je wel.
Groet, Richard & Patricia


Jaimy Versluis schreef op 31 januari 2017:

Lieve Chantal,
Enorm bedankt voor het organiseren van onze prachtige bruiloft!! De voorbereidingen waren erg gezellig met ook nog een leuk tripje naar Zuid Frankrijk om goed te bepalen wat de beste locatie voor ons huwelijk zou zijn. Dankzij jou hebben we op meerdere vlakken de juiste beslissingen gemaakt. Je bent zeer georganiseerd en duidelijk. Door je jarenlange ervaring weet je exact hoe de perfecte dag eruit komt te zien en geef je hierin goede adviezen. Op de dag zelf heb ik alles over me heen laten komen en wist ik dat het goed zou komen met jou als onze weddingplanner. Onze gasten hebben het nog steeds over het geweldige feest en we zijn inmiddels alweer ruim een half jaar getrouwd. Bedankt voor jouw inzet, enthousiasme maar ook gezelligheid!!!
Veel liefs,
Peter & Jaimy


Gijs & Lisa Biermans schreef op 14 januari 2017:

Lieve Chantal, na een heerlijke huwelijksreis beseffen we nu pas wat een onvergetelijk huwelijksweekend wij hebben mogen meemaken. Het was geweldig! Alles was tot in de puntjes verzorgd. We willen je ontzettend bedanken voor je betrokkenheid en professionaliteit. Zonder jou was het nooit iets geworden…
Veel liefs van Gijs & Lisa Biermans Bewerken


Yoni van Breukelen schreef op 19 december 2016:

Namens de medewerkers van Motiv wil ik je bedanken voor de organisatie van het Motiv Weekend. Ook dit jaar was de organisatie tot in de puntjes verzorgd. Het is dan ook niet voor niets dat medewerkers van Motiv elk jaar enorm uitkijken naar dit weekend. Het programma was erg gevarieerd en bracht voor ieder wat wils! Ennuhm, erg knap hoe de locatie vakkundig geheim blijft tot het allerlaatste moment. Stiekem zorgt dat voor veel voorpret. Je begrijpt, wij bereiden ons mentaal langzaamaan weer voor op het volgende Motiv Weekend. Bedankt!


Marie-José & Pieter schreef op 14 november 2016:

Lieve Chantal,
Op een dag kom je erachter dat materiële zaken niets voorstellen. Alleen het welzijn van de mensen die je lief hebt in je leven en de fantastische avonturen die je hebt beleefd.
Dankzij jou Chantal, hebben we een weergaloos weekend gehad met onze dierbaren. Deze momenten pakken ze ons nooit meer af. Ze bezorgen ons keer op keer weer een enorme glimlach op ons gezicht.
Onze droom is uitgekomen, meer dan dat…. We call it magic!
Voor ons ben jij ’n kampioen!
Nogmaals DANK!!
Liefs,
Marie-José & Pieter


Patricia Heezen schreef op 1 juni 2016:

Lieve Chantal,
Namens de hele familie willen we je bedanken voor de 2 super feesten voor ons 60-jarig bestaan. Wat hebben wij veel complimenten gehad!! En wat heb je een geduld gehad met de heren die niet altijd even makkelijk bereikbaar waren ; ) Nogmaals bedankt voor 2 onvergetelijke avonden waarin alles tot in de puntjes geregeld was en wij ons nergens druk over hebben hoeven maken.

Liefs, Patricia


Bianca Scherpenhuizen – van Rens schreef op 4 februari 2016:

Lieve Chantal,
Toevallig heb ik net met iemand onze trouwclip bekeken en nog steeds krijg ik er kippenvel van. Mede dankzij jou! Je contacten, ideeën en enthousiasme hebben gezorgd voor een droomhuwelijk! Van A t/m Z perfect geregeld en een hele fijne, warme samenwerking. Graag tot een volgend feestje!
Liefs, Bianca & Martin


>Sweta van den Akker schreef op 14 oktober 2015:

Dear Chantal,
Jan and I cant thank you enough for making the best day of our life so memorable. You did an amazing job by getting everything into place and on time. Despite the the ups and downs of the plans, you made it happen exactly the way we would have loved it. And all the while we had a fantastic time. Jan and I are very grateful to you and your incredibly professional yet heartfelt way of organising the wedding. It was a dream day.
Thank you again so much you are the best.
Love,
Sweta


Paula Hopstaken schreef op 28 september 2015:

Beste Chantal,
Even een berichtje om je te bedanken. Wat was het een gaaf feest! De sfeer, de muziek, de hapjes en drankjes, alles was tot in de puntjes verzorgd. Nogmaals dank en hopelijk tot snel.
Lieve groet, Paula


Thijs en Kelly schreef op 27 januari 2015:

Lieve Chantal,
Nu 3 maanden geleden hebben wij onze droombruiloft mogen beleven, dit mede door jou! Daar willen wij jou enorm voor bedanken!! Alles ging en was zoals wij het wilden. Knap dat je je zo kunt inleven in de personen die gaan trouwen en dat je zo goed aanvoelt wat het bruidspaar wilt. Je bent niet alleen een geweldig persoon maar ook echt een kei in je werk!! Wij zijn ontzettend trots op jou en nogmaals dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan! Een mooiere herinnering hadden we ons niet mogen wensen!
Heel veel liefs,
Thijs & Kelly


Robert en Irene van Boxtel schreef op 13 januari 2015:

Lieve Chantal,
6 september 2014 was onze trouwdag en mede door jou een TOPdag. Vanaf de voorbereiding was je al direct betrokken. Je hebt erg goede ideeën en weet precies waar je moet zijn. Op de juiste momenten weet je een stressende bruid gerust te stellen en dat was zeer prettig. Op de dag zelf was je een super ondersteuning. Wij hebben erg veel complimenten gekregen dat de dag zo gestroomlijnd verliep, alle credits zijn voor jou. Heel erg bedankt voor jou goede zorgen!
Veel liefs, Robert, Irene en Lara


Thijs en Sylvia Slegers schreef op 3 juni 2014:

Lieve Chantal,
Het inschakelen van jouw bedrijf, Chantal Jansen Events, voor de organisatie van ons huwelijk is een geweldige beslissing geweest.
Dankzij jouw gestructureerde en punctuele manier van werken verliep de voorbereiding op ons huwelijksfeest bijzonder soepeltjes. Als er ergens een kink in de kabel kwam, of dreigde te komen, had jij direct meerdere oplossingen paraat. Je dacht met ons mee en droeg vele leuke ideeën voor.
We zijn onder de indruk geraakt van je netwerk. Als we een keuze moesten maken, waren er altijd voldoende opties. Je deed voortdurend originele en waar mogelijk kostenbesparende voorstellen. Dat laatste is niet onbelangrijk als je -zoals wij- met een budget te maken hebt. Ook schroomde je niet om ons iets af te raden.
Onze trouwdag was dankzij jouw perfecte coördinatie een aaneenschakeling van hoogtepunten. Het leek alsof je ogen in je rug had. Jouw zorg voor ons en de gasten voelde veertien uur aan een stuk als een heerlijke, warme deken.
Vanaf de eerste minuut bracht jij ons en de gasten in een prettig ritme. De sfeer die je met je collega’s had gecreëerd was de onze, precies zoals wij het hadden gewild. Van de eerste tot de laatste seconde is ons huwelijk verlopen zoals wij hadden gehoopt. Nee. Dat zeggen we verkeerd. Het was nog veel mooier.
En dat vinden wij niet alleen. We hebben van vele gasten complimenten ontvangen voor de sfeer, de aankleding, de catering, het personeel enzovoorts.
Die complimenten geven we graag door aan jou, want jij maakte niet alleen het raamwerk, maar vulde ook de details in. En naast een betrouwbare organisator ben je ook een fijn persoon om intensief mee samen te werken. Je geniet van je werk en je enthousiasme is oprecht.
Op 30 mei 2014 hebben wij, onze families, vrienden en bekenden ervaren hoe ontzettend goed jij in je werk bent. Nogmaals hartelijk dank voor alles.
Tot over 25 jaar, want dan hebben we je weer nodig!
Grt, Thijs en Syl


Karen schreef op 12 november 2013:

Hoi Chantal, Via Motiv heb ik 2 keer van je organisatie mogen genieten. Via deze weg nogmaals mijn complimenten voor het leuke weekend en het te gekke openingsfeest/weekend. Het zag er allemaal strak en super uit. Uit nieuwsgierigheid heb ik je site bekeken en ook daar mijn complimenten voor. Vergeten zal ik je niet en wellicht tot ziens, in ieder geval veel succes met je bedrijf.


Ed & Sandra schreef op 17 september 2013:

Lieve Chantal,
Hierbij toch nog een berichtje van ons in je gastenboek. Misschien een beetje laat maar daarom niet minder gemeend!!
We kunnen je alleen maar hartelijk bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt om onze huwelijksdag tot zo een mooie dag om te toveren. We hebben het echt fantastisch gehad en onze gasten ook. Nog steeds krijgen we wekelijks (soms van wild vreemde mensen die ergens iets gelezen, gehoord of gezien hebben) enorm positieve en leuke reacties van mensen op onze trouwdag.
En qua ideeën en organisatie was het echt super om met jou te werken. Je wist iedere keer weer goed aan te voelen hoe wij ons voelden !! En dat managen is niet altijd makkelijk maar je hebt het meer dan uitstekend gedaan.
Mede door jou is het een fantastische, spectaculaire dag geworden waar we nog regelmatig door middel van de video en foto’s op nagenieten.
BEDANKT!!


Alexia van der Leegte schreef op 6 juni 2013:

Chantal was voor ons de meest geweldige wedding planner die we ons ooit hadden kunnen voorstellen. Chantal voelt alles heel goed aan, heeft geweldige ideeën, kijkt naar het grotere geheel, is altijd alle mogelijke problemen een stap voor en kan met iedereen heel goed samenwerken. Zij heeft onze dag en ook de voorbereidingen compleet gemaakt voor ons en onze families. Lieve Chantal, dankjewel dat je met zoveel liefde en zorg onze trouwdag de dag van onze dromen hebt gemaakt.
Liefs,
Alexia van der Leegte


Pim & Annemiek schreef op 20 februari 2013:

Wat een waanzinnige bruiloft en giga feest! Thnx Chantal Jansen, voor je inzet, je meedenken, de sneeuw 😉 en de uitvoering, in een woord Fan-tas-tisch!
Heel veel liefs.


Chantal van der Heijden schreef op 18 december 2012:

Hey Chantal, Het was super om met je samen te werken tijdens het VV Gestel Gala in Eindhoven. Daarvoor hartelijk dank, en wie weet nog eens tot een volgende keer, met Benny’s Big Show Orchestra…. Groetjes,

Chantal D&C Events


Ellen & Stijn schreef op 30 augustus 2012:

Een late reactie, maar daardoor zeker niet minder gemeend!
In tegenstelling juist: door jouw geweldige organisatorische kunsten, jouw input, ideeen, initiatieven en last but not least jouw persoonlijkheid, is ons huwelijk in Marbella onvergetelijk geworden voor zowel ons en onze gasten. Wat een geweldige dagen hebben we gehad! Maar zeker ook de maanden naar het huwelijk toe heb jij ervoor gezorgd dat wij volop konden genieten van onze “verlovings-status” door ons alles uit handen te nemen zodat wij volop konden genieten en ons bezig konden houden met alle leuke dingen van het aankomende huwelijk! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: dank je wel! Je hebt een TOP prestatie neergezet!
Liefs, Stijn & Ellen


Mike & Faniela Hezemans schreef op 8 augustus 2012:

Our party, ppffss… what a nice day!! We had great music, great food, beautiful flowers and a very organized, good wedding planner. Plus our friends, it was just the perfect combination for an awesome party. Thank you Chantal for the good work, Faniela Hezemans.


Kees Lepelaars schreef op 5 juli 2012:

Beste Chantal,
Hierbij nogmaals alle complimenten en dank voor jou bijdrage aan het gigantische succes wat het FC Eindhoven Gala van afgelopen seizoen is geweest. Je betrokkenheid, de perfectie in organisatie en je enthousiamse hebben – samen met de leden van de Galacommissie – er voor gezorgd dat iedereen nu al weer uitkijkt naar de editie van 2013!
Groeten, Kees Lepelaars Commercieel Directeur FC Eindhoven


Rob en Marion schreef op 25 juni 2012:

Wij waren aangenaam verrast door je enorme organisatie talent. Je inlevingsvermogen bij de bedoelingen van ons als bruidspaar vinden wij fenomenaal! Als gastvrouw en organisator functioneer je TOP. Mede dankzij jou doeltreffende inzet is onze dag geweldig geweest. Enorm bedankt, en op naar het volgende evenement.
Rob en Marion van Aken – Brouwers


René en Ineke (equipe Tour of Taste) schreef op 26 januari 2012:

Wij willen jullie echt heel hartelijk bedanken voor de geweldige dag die wij met jullie beleefd hebben, echt top georganiseerd!


Fam. Huijbers schreef op 2 juli 2011:

Beste Chantal en echtgenoot,
We reageren een beetje laat, maar we waren beduusd van het fantastische feest in Marbella. Dat maken we zo nooit meer mee!! Wat was alles keurig geregeld en hadden ze een prachtige locatie gekozen, maar………..zonder jullie bijdrage had alles niet zo vlekkeloos kunnen verlopen. We kijken terug op een geweldige week SPANJE. We weten dat het jullie werk is maar we willen je er toch heel hartelijk voor bedanken. (Uiteraard ook man-lief)
Linda, Amanda & Jur, Bastian, en Marianne & Leo Huijbers.
Boxtel / Liempde


Lisette Meijers schreef op 18 mei 2011:

Beste Chantal,
Het was een leuke kennismaking, we kijken er naar uit!
Veel succes met alle voorbereidingen!
Groetjes, Lisette


Michelle schreef op 20 april 2011:

He Chantal,
Leuk die nieuwe website, en mooi die foto’s van de events!
Als we nog eens iets nodig hebben zullen we jou zeker bellen!
Groetjes, M