Chantal is geboren en getogen in Eindhoven. Na een aantal omzwervingen en een emigratie naar Zuid Spanje, is zij weer terug in het Eindhovense en houdt kantoor in het creatieve stadscentrum.

Het bedrijf staat voor punctualiteit, creativiteit en flexibiliteit. Maar ook voor bereikbaarheid, 24/7. Door de diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers en haar streven naar perfectie, is het voor Chantal een normale zaak om dag en nacht klaar te staan voor bijvoorbeeld de bruidsparen of voor een werkgever die een originele dag wil (laten) organiseren en op dat, eigenlijk onmogelijke tijdstip nog met die ene belangrijke vraag zit.

Het aanpassingsvermogen en de inleving in de idee├źn van de opdrachtgever staan voorop. Door haar persoonlijke benadering bouwt zij telkens weer een hechte band op met haar opdrachtgevers. En dat moet ook, want er wordt vaak maandenlang toegewerkt naar het evenement!

Door het opbouwen van een groot netwerk in deze branche, kan zij keuzes maken uit diverse leveranciers in de verschillende segmenten.

Die leveranciers zijn allen up to date met de laatste vernieuwingen op hun gebied.

Ook het vele reizen en het (be-)zoeken van de laatste hotspots geven haar een grote hoeveelheid inspiratie.

De persoonlijke benadering van Chantal is haar sterkste kant; zij heeft niet alleen het eerste gesprek met de opdrachtgever, maar ook alle volgende gesprekken, de eventuele brainstormsessies en uiteraard is zij het aanspreekpunt op het evenement zelf.

Dus heeft u plannen voor een opening, of gaat u trouwen en wilt u deze mooie dag soepel laten verlopen en u nergens druk over hoeven maken, neem snel contact op voor een persoonlijke kennismaking!