Linda de Mol zelf had twee vrijkaarten voor de première van de nieuwe Gooische Vrouwen-film te vergeven op de eerste gala-avond van haar LINDA. Foundation. Ze brachten in eerste instantie maar liefst 10.000 euro op, totdat de koper het bedrag verdubbelde.

| Margot Jamnisek

Toen Linda echter de hoogste bieder een dikke smakkerd van niemand minder dan Cheryl Morero beloofde, schoot de opbrengst uiteindelijk nog eens 17.000 euro omhoog. Het eindbedrag staat daarom nu op 37.000 euro.

GEVEN IS LEUK
Onder het motto ‘Geven is nog leuker dan krijgen’ zamelt Linda de Mol met haar LINDA.Foundation geld in voor Nederlandse gezinnen met kinderen die het financieel zwaar hebben. Het geld wordt omgezet in tegoedbonnen ter waarde van zeshonderd euro die ieder jaar eind november worden uitgedeeld. Overigens was het niet de televisie-Chantal Janzen maar de Eindhovense Chantal Jansen van het gelijknamige evenementenbureau die gisterenavond de uiterst succesvolle gala-avond organiseerde.

GEWELDIGE OPBRENGST
Iedereen werkte belangeloos mee. Domein Oogenlust in Eersel lag er prachtig bij, de stoere Sophie Hilbrand presenteerde de avond, er waren optredens van Belle Perez en Eva Simons en er was heerlijk twee-sterren-eten. Uiteindelijk brachten de tafelverkoop, de veiling onder leiding van de jonge,  knappe veilingmeester van Christie’s Sophie Bremers en de verkoop van loten het enorme bedrag van € 145.000 op. Belle Perez deed daar vandaag nog een flinke schep bovenop, waardoor het eindbedrag van de avond op € 146.250 staat.

ONBEZORGDE KERST
Linda de Mol: Dit geld kunnen wij gebruiken om bijna driehonderd Brabantse gezinnen een onbezorgde Sint en Kerst te bezorgen en de financiele stress tijdelijk te verminderen.

HELP MEE
Wil jij nou ook gezinnen in een financiële rotsituatie een fijne kerst bezorgen? Dat kan. Doneer aan LINDA.Foundation. Wil je meer weten, dat kan. En als we nou toch bezig zijn: like LINDA.Foundation op Facebook.

Bekijk het artikel